Kontakt

To je neuradna spletna stran z informacijami v slovenskem jeziku za promocijo Fundacije Keshe. Stran upravlja Valentin Rozman, ki že od leta 2000 aktivno deluje na področju izboljševanje samega sebe in tega sveta. Kontaktni podatki:

Telefon: 041 756 753
E-naslov: info@keshefoundation.si
Osebna spletna stran: http://valentinrozman.si

Informacije v slovenskem jeziku se bodo dodajale na to spletno stran postopno, v skladu s hitrostjo izdelave prevodov. Če želite kontaktirati pooblaščene zastopnike Fundacije Keshe, pošljite sporočilo ali obiščite spletno z uporabo spodnjih podatkov:

E-naslov: pr@keshefoundation.org
Spletna stran: http://keshefoundation.org

Lahko pa pošljete sporočilo tudi s klikom na naslednjo povezavo:
Kontatni obrazec mednarodnega podpornega središča Fundacije Keshe

Opozicija

Keshe tehnologija ruši obstoječ monopol energijskih, surovinskih, farmecevtskih ter transportnih korporacij. Prav tako g. Keshe razkriva globalno pedofilsko mrežo ter sistematično odstranjevanje znanstvenikov, glede časar je močno vpleten celo belgijski kralj. Njegove rešitve so tudi v nasprotju z globalisti ter iluminati, ki so prepričani, da naš planet prenese le pol miljarde prebivalcev oziroma želijo pobiti 90% svetovnega prebivalstva.

Kljub temu, da jim je g. Keshe pojasnil, da z novo vesoljsko tehnologijo nismo več omejeni samo na planet Zemljo in da je v galaksiji dovolj prostora za vse ljudi, tega ne morejo dojeti. Iz tega razloga so nad g. Kesheja že štirikrat izvedeli atentat, tako z arzenikom kot z avtomobilskim napadom. Na srečo je doslej uspešno ušel smrti, je pa lani ob poizkusi atentata nanj umrl sodelavec Fabio. Maja 2017 je g. Keshe celo prejel neposredno grožnjo, kjer so ga italijanski iluminati izsiljevalo za plačilo visokega denarnega zneska, če želi preprečiti smrt vseh njegovih družinskih članov ter intenzivne medijske antipropagande.

O Keshe tehnologiji nekateri sistematično širijo številne laži in lep primer je spletna stran Keshe Facts.  Gre za izmišljotine 73-letne osebe Dirk Laureyssens, ki se podpisuje tudi kot Martin Singer. Njegovo resnično ime je menda Robert Stankowic in uporablja okoli 10 lažnih Facebook profilov z različnimi imeni. Tako goreč nasprotnik Kesheja je postal po tem, ker je izgubil funkcijo skrbnika spletne strani Fundacije Keshe. Odkrili so namreč, da je svoj takratni položaj zlorabljal za pridobivanje stikov otrok za fedofilske namene. Številne njegove laži so razkrite na spletni Facts About Dirk, da Keshe tehnologija deluje, pa si vsak lahko prebere na spletni strani s pričevanji uporabnikov. Dobro je torej preverite vse informacije, preizkusiti tehnologijo ter videti, kaj je laž in kaj resnica.